Vi søker C-sjåfører til Nord-Norge i sommer! - StudentConsulting AB

Sortland, Tana, Tromsö, NORL 8400

Om jobben

På oppdrag fra vår kunde i Nord-Norge som er markedsledende på iskremmarkedet i Norge, søker vi en positiv, utadvendt og dyktig salgssjåfør.

Som salgssjåfør for vår kunde vil du være bedriftens ansikt utad. Du vil jobbe med distribusjon og salg av iskrem og sørge for å eksponere varene i butikk. Det er altså ditt ansvar å få varene inn i butikken og i isdisken. Det kreves derfor at man ikke er redd for å ta i et tak, og er i god fysisk form!

Du vil i denne stillingen jobbe som konsulent gjennom StudentConsulting, og være utleid til vår kunde.

I løpet av sesongen blir det mye kundeoppfølging og relasjonsbygging. En spennende jobb, med andre ord!

Oppdraget starter 1.juni og varer til 20. august. Man jobber dagtid mandag til fredag. Arbeidstidene kan variere noe i sesong. Det vil bli gitt god opplæring før man er ute til kunder på egen hånd.

Vi søker deg som er glad i å kjøre lastebil, men som også setter pris på å møte nye mennesker. Det er viktig at du skaper gode relasjoner, og følger opp dine kunder gjennom hele sesongen. Du må være en sosial person, med positiv innstilling og godt humør. Det er også viktig at du er strukturert. I tillegg må du beherske norsk/ svensk godt, både skriftlig og muntlig, både for å forstå kunder, og for å kunne gjøre deg forstått. Du har også førerkort klasse C.

Er det deg vi beskriver ovenfor? Da må du sende oss din søknad alledere i dag, da intervjuer og ansettelse skjer løpende.

Du vil i denne stillingen jobbe som konsulent gjennom StudentConsulting. På StudentConsulting Norge AS legger vi stor vekt på personlig og profesjonell utvikling. Å være konsulent hos oss innebærer at du får muligheten til å bidra med akkurat din unike kompetanse samtidig som at du investerer i gode referanser for fremtiden. Få fart på din karriere og send inn din søknad i dag!Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Angi din e-post for å få flere lignende jobb
Søk Fortsett for at søke Ved å fortsette godtar du Monsters retningslinjer for personvern, brukervillkår og cookies.
Email denne jobben
Send e-post
Merk: E-postadresser vil kun bli brukt til e-postlevering av denne jobben.